Golfophold i feriehus i Nordjylland

Skønne luksusferiehuse få skridt fra hul 8 på Hals Golfbane udlejes både på uge- og weekendbasis. Hals Golfbane ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Limfjordens udmunding i Kattegat.

Husene ligger kun 300 meter fra havet og få minutters gang fra klubhuset og proshop samt tæt på Hals by med gode spisesteder, hyggelig lystbådehavn, bowlingcenter og dejlig svømmehal.

Også på Dronninglund Golfbane bydes der på udfordringer i naturskønne omgivelser. Med Dronninglund Skov, Dronninglund Kunstcenter og Dronninglund Slot som naboer vil en golfrunde altid være en spændende oplevelse.

Banen er på 18 spændende huller, der stiller store krav til såvel begyndere som rutinerede. Der er kuperede fairways og greens, næsten 30 bunkere og fire store søer i spil. 12 af de 18 huller har dogleg, som er udfordrende og gør, at de skal spilles med omtanke.

Brønderslev golfbane består af 27 huller + 9 huller pay and play. Den oprindelige 18 huls bane blev tegnet af Erik Schnack der nok er mest kendt for sin udformning af banen i Holstebro.

I 2003 indviedes det flotte klubhus med cafe, proshop og alle faciliteter. Fra klubhuset har man udsigt til fire greens og fire teesteder. Og driving range og øvrige øvelsesområder er få skridt væk.


Rold Skov Golfklub's baner snor sig gennem bakkerne i udkanten af Rold Skov med udsigt til det Himmerlandkse landskab. Den 18 hullers bane giver en storslået naturoplevelse samtidig med, at den byder på spændende golfmæssige udfordringer.Rabat på greenfee ved køb gennem NetFerie:


Hals Golfbane: 50 % rabat ved køb gennem NetFerie.

Dronninglund Golfbane: 50 % rabat ved køb gennem NetFerie.

Brønderslev Golfbane: 50 % rabat ved køb gennem NetFerie.

Rold Skov Golfklub: 50 % rabat ved køb gennem NetFerie.


Tidsbestilling hos NetFerie – direkte på telefon +45 98 28 31 11 eller mail: netferie@netferie.dk

Information om Hals Golfklub

Information om Dronninglund Golfklub

Information om Brønderslev Golfklub

Information om Rold Skov Golfklub

Link til flere golfbaner i området