Sommerhus Grønhøj

Grønhøj et lille hyggeligt ferieområde, der er beliggende helt ned til vandet mellem de store feriebyer Blokhus og Løkken. Kendetegnende for området omkring Grønhøj er naturskønne områder med rige muligheder for cykel- og vandreture. Bag stranden er der således både klitplantager, moser, enge, skove og hedearealer. Udflugten kan for eksempel gå til udsigtspunktet Guldagerhøj, der ligger i naturreservatet Lille Norge. Herfra er der udsigt over hele Jammerbugtområdet med dets afvekslende natur og rige dyreliv.

Grønhøj giver således mulighed for en afslappet ferie i en rolig atmosfære. Der er en købmand og flere indkøbsmuligheder i de nærliggende byer, Blokhus og Løkken, hvor der også findes både badeland, golfbaner, fiskeparker og aktivitetscentre. Et populært mål er også forlystelsesparken Faarup Sommerland i Saltum, hvor de mange forlystelser er garanti for mange timers sjov for børn i alle aldre.

Stranden ved Grønhøj er bred og har det blå flag. Bag stranden ligger store, marehalmsklædte klitter, hvor man i gryderne kan slappe af og finde læ for vinden. Det er muligt at tage bilen med helt ned på stranden. Stranden strækker sig, så langt øjet rækker og indbyder til gåture året rundt, ligesom der er rig mulighed for aktiviteter som beachvolley og windsurfing. De mere dristige kan prøve kræfter med paragliding fra skrænterne bag stranden. En helt særlig oplevelse er at se solen gå ned over Vesterhavet på en lun sommeraften sammen med dem, man holder af.