Sommerhus Nr. Lyngby

Nørre Lyngby er en lille, fredelig ferieby mellem de to større byer, Løkken og Lønstrup. Byen er et gammelt fiskerleje med ca. 75 fastboende og er beliggende tæt på kysten i et naturskønt område, som indbyder til vandre- og rideture. Området er et paradis for naturelskere, der samtidig har mulighed for at opleve bylivets summende aktivitet i de nærliggende større byer.

Særligt for Nørre Lyngby er havet, der hvert år gnaver sig længere ind i landskabet og afslører bunkere fra 2. verdenskrig. Desuden er den ni km lange strand omgivet af klitter og 30-40 meter høje skrænter, som gør Nørre Lyngby til et oplagt sted for paragliding med mulighed for at se landskabet lidt oppefra. Den fine sandstrand med blåt flag indbyder til afslapning og aktiviteter som badning og windsurfing, ligesom der er mulighed for at fiske direkte fra kysten. Det er mulighed for at tage bilen med helt ned på stranden.

Vestkysten er især kendt for smukke solnedgange, og her er Nørre Lyngby ingen undtagelse - nyd solnedgangen fra stranden, klitterne eller den hyggelige mole og få en helt særlig oplevelse.

I selve byen er der en købmand og flere kunsthåndværkere, der byder gæsterne indenfor i deres åbne værksteder og giver mulighed for at se kunstværkerne blive til. 

Paragliding: http://www.pgnord.dk/