Sommerhus Blokhus

Den brede, hvide sandstrand, klitterne, Vesterhavet, den dejlige stemning og de mange gode sommerhuse tiltrækker hvert år mange feriegæster. De fleste butikker, restauranter, beværtninger og iskiosker i Blokhus er samlet omkring byens torv. Her afvikles også koncerter og andre aktiviteter i løbet af sommeren. Der er gode indkøbsmuligheder og mange gode spisesteder i byen, ofte med udendørs servering. Derudover er der i højsæsonen mulighed for at opleve et hyggeligt natteliv her.

Området Hune/Kryle Klit hører sammen med Blokhus og ligger ca. 2 km tilbagetrukket fra stranden i meget naturskønne omgivelser. 

Dette område byder foruden stranden på et aktivt byliv, en dejlig natur, gode aktivitetsmuligheder og spændende seværdigheder for hele familien. Blokhus er et meget eftertragtet feriemål på alle årstider.

Den dejlige strand indbyder til badning og strandaktiviteter som f.eks. windsurfing. Baglandet er velegnet til især vandre- og rideture.

Skulle vejret svigte, kan man tage til det subtropiske badeland i Blokhus, hvor der bl.a. findes en 40 m lang vandrutsjebane, børnepool, boblebad, sauna og wellnesscenter.

Området omkring Blokhus er rigt på golfbaner, bl.a. en 18-hullers og naturskønt beliggende bane hos Blokhus Klit Golf Center (3 km).

Lystfiskere finder ligeledes gode muligheder her, da det er muligt at fiske direkte fra kysten, i områdets Put & Take-fiskeparker eller i Nols Sø ved Saltum.

Det er muligt at leje rideheste flere steder i området.

Sommeren igennem afholdes der forskellige arrangementer, bl.a. Sct. Hans fest, Vesterhavsmarch, underholdning på torvet i Blokhus samt andre begivenheder, som man kan overvære eller deltage i.