Sommerhus med overdækket terrasse

Husnr 1636

Søg

Ankomst Varighed6 700 m Ja 3 Nej Nej Nej Ja Ja

Dette hyggelige sommerhus ligger ca. 700 meter fra den skønne børnevenlige sandbadestrand mellem Hou og Hals på østkysten.
Sommerhuset har en fin overdækket terrasse med gode havemøbler og 2 solvogne. 

Sommerhuset er blevet moderniseret i 2013 og er med sine 102 kvm ganske rummeligt. Der er 3 soveværelser - to med dobbeltsenge og et med køjesenge.

Stor opholdsstue med nydeligt møblement, brændeovn, tv med danske programmer inkl TV2 og tysk standard parabol, radio og dvd. Gratis internet.

Køkken med mikrobølgeovn, fryser og kaffemaskine.

Et badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt ekstra gæste-wc.
Der er vaskemaskine, barneseng og høj stol. 

Bemærk: Kun 1 lille hund tilladt /max 30 cm høj. 

Huset ligger tæt på svømmehal og ca. 4 km fra Hals by, hvor der er lystbådehavn, restauranter, kræmmermarked og særdeles gode indkøbsmuligheder.
Mulighed for at bowle og leje cykler.
I nærområdet er der 18 hullers golfbane, gode cykelstier og fiskesøer.
Særdeles børnevenlig badestrand mellem Hou og Hals med lavt vand. Ca. 1 times kørsel til det store udendørs Fårup Sommerland i Blokhus.
Der er ca. 35 km i Aalborg med Zoo og shoppingmuligheder og ca. 55 km til Frederikshavn.

 

Fra 1/3 2017 til 31/12 2017 er der gratis adgang til Nørresundby svømmehal

Nyttige informationer om Hals

Indkøbsmuligheder

I Hals og Hou området er der flere dagligvareforretninger at vælge imellem: Brugsen i Hou, hvor der også kan hentes friskbagt morgenbrød, Fakta, Aldi, Super Best og Brugsen i Hals. Butikkerne har åbent hver dag - hele året rundt - til ca. kl. 20.

I Hals er der desuden bager, apotek og tøjbutikker. I Hou ligger Toms Fiskehandel, hvor der kan hentes frisk fanget fisk. 

Restauranter og spisesteder

Der er også en del restauranter i området, bl.a. Resturant Strandvejen og bowlingcenter, Carl Frederik, og Raalingen samt et par pizzariaer. På havnen i Hals kan man få store is og dessertpandekager hos Miss Dot Hals. Hvis man gerne vil spise fisk, kan man tage til Sæby og spise på Franks eller Jacobs Fiskerestaurant.

Aktivteter

Der er torvemarked i sommermånederne flere steder i området. Om mandagen sker det i Hou og om onsdagen i Hals. Der er mulighed for at bowle hos Hals hotel hele året rundt. Mellem Hou og Hals ligger Koldkær Svømmehal, som har åbent 4 gange ugentligt hele året og udvidede åbningstider i de danske ferieperioder. Hvis man vil køre til en større svømmehal, kan man vælge Skansebadet i Nørresundby ca. 20 minutters kørsel fra sommerhuset. Her er både mulighed for at svømme, lege i vandrutsjebane og benytte deres store wellness afdeling med kolde- og varme bade samt udensdørs saunahytter.

Der er gode muligheder for at komme rundt på cykel af de små veje. Der er cykelsti adskilt fra vejen mellem Hou og Hals. Der kan lejes cykler hos NetFerie eller hos den lokale cykelmand i Hals.

Det er tilladt at fiske i Danmark, hvis man har købt fisketegn. Det sælges bl.a. i postbutikken eller på infocenteret i Hals. Der er en fiskesø i området - Lagunen Fiskesø. Her betales pr. time eller pr. dag. Udstyr kan lejes ved fiskesøen. Der er et rigt dyreliv i området. Det er ikke udsædvanligt at der er rådyr, egern og fasaner helt tæt på sommerhuset.

Der er ca. ½ times kørsel til Aalborg som er Danmarks 4. største by. Her er gode shoppingmuligheder og en del gode aktiviteter som bl.a. Zoologiske Have og Leos Legeland. Byen er fyldt med gode restauranter og cafeer. Der er mange oplevelser der venter i Nordjylland. Bl.a. kan man køre en tur til Skagen, besøge Raabjerg Mile, gallerierne i Lønstrup, Bolcheriet i Løkken og Faarup Sommerland i Blokhus.

Hund på ferien

Det er tilladt at tage hund med på ferien i en stor del af vores ferienhuse. Mellem Hou og Hals ligger et par hyggelige skovplantager, hvor man kan cykle mountainbike eller gå tur med hunden. I Trekantskoven overfor Koldkær er der en såkaldt hundeskov. Der kan parkeres ved skovens indgang. I øvrigt må hunden gerne medbringes på stranden, men skal føres i snor.

Sandbadestranden

Der er en ca. 7 km lang sandstrand mellem Hou og Hals. Nogen steder er stranden bred og andre steder smal. Tættest på Hou og igen tættest på Hals kan der være indsøer som man skal gå uden om for at komme helt ud til den skønne sandstrand. Andre steder kan man gå direkte ned på stranden. Naturforholdene og dermed stranden, kan ændre sig fra år til år. Stranden er bilfri og med sand og lavt vand. Her er der også mulighed for at finde rav. Da stranden er østvendt, er der stort set aldrig høje bølger om sommeren og heller ikke farlige understrømme. I foråret og efteråret kan man kitesurfe fra stranden.

I Hals er der et infocenter, hvor dan kan hentes yderligere nyttige informationer til ferien i Hals og resten af Nordjylland. Online findes informationerne bl.a. på www.visitaalborg.com

Her kan I læse, hvad tidligere gæster har skrevet om feriehuset.
20140719 - 20140726
Det var en dejlige sted

Generelt

 • Husareal: 102 m2
 • Grundareal: 1057 m2
 • Byggeår: 1971
 • Renoveringsår: 2013
 • Afstand indkøb: 4000 m
 • Brændeovn
 • Vaskemaskine

Køkken/bad

 • Antal bad: 1
 • Gulvvarme
 • Emhætte
 • Komfur
 • Kaffemaskine
 • Mikrobølgeovn
 • Fryser

Opholdstue

 • Tysk parabol
 • Dvd
 • TV
A. Pris : 4480 DKK
B. Pris : 3485 DKK
C. Pris : 2685 DKK
D. Pris : 1940 DKK
E. Pris : 1565 DKK
F. Pris : 1565 DKK

Kalender : 2016 - 2017