+45 98 28 31 11
Åbningstider

Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo kan man stå ansigt til ansigt med 140 dyrearter fra hele verden. Få et fantastisk indblik i isbjørnenes liv i det store isbjørneanlæg. Oplev også Afrikas savanne i den nye afrikanske landsby.

Læs mere

Lille Vildmosecentret

I Lille Vildmosecentret kan man bl.a. få et spændende indblik i mosens tilblivelse, dyrelivet og om oplevelsesmuligheder i mosen.

Læs mere

Utzon Center

Utzon Center er et dynamisk og eksperimenterende kultur- og videnscenter, hvor arkitektur, design, kunst og formidling går op i en højere enhed. Det er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon (1918-2008), som voksede op i Aalborg og bl.a. står bag operahuset i Sydney.

Læs mere

Faarup sommerland

Helt ude i skoven findes der forlystelser til både store og små. Her er alt, hvad familien skal bruge for at få en rigtig sjov dag sammen. Her er både forlystelser og legepladser til de helt små og vilde rutsjebaner og og karruseller til de lidt ældre vovehalse. Der er mulighed for at spise medbragt mad eller besøge Faarups egne spisesteder.

Læs mere

Skansebadet Nørresundby

Besøg én af Danmarks dejligste svømmehaller i Nørresundby. Et svømmeland, hvor hele familien kan muntre sig, lege, nyde, slappe af og dyrke motion og meget mere. Her er 8 forskellige vandbassiner med temperaturer fra 12 til 35 grader. Der er 5 forskellige typer saunaer og en café med sund mad. Her er forskellige områder til små børn, badeland med rutsjebane og ren afslapningsafdeling kun for voksne med med boblemad og udendørs saunahytte til 50 personer.

Læs mere

Nordsøen Oceanarium

På ekspedition i dybet på Nordsøen Oceanarium.

I Nordeuropas største akvarium Nordsøen Oceanarium kan du sammen med Skipper og hans besætning tage på ekspedition i Nordsøen og udforske de 7 destinationer – til lands, til vands og helt til bunds på det allerdybeste sted i Nordsøen. Vær med på første række, når vores dykker hopper direkte ned til klumpfiskene og alle de andre sultne fisk. Du møder de søde sæler og kan klappe en rokke eller en krabbe på ryggen. Udforsk den spændende legeplads med fyrtårn og svævebane og udforsk den nye interaktive udstilling.

Læs mere

Ørnereservatet

En oplevelse for livet - se den majestætiske ørn i øjnene og mærk vingesuset lige over hovedet på dig. Ørnereservatet åbner porten til rovfuglenes fascinerende verden. Oplev havørnen med sit enorme vingefang, kongeørnen, som er himmelrummets ubestridte storvildtsjæger samt vandrefalken og jagtfalken med deres uforlignelige flyvekunst og jagtteknik. Overvær på tætteste hold verdens største ørne blive fodret og udfolde sig frit over toppen af Danmark. Nogle af højdepunkterne er falkonerrytterne, der i vildt ridt træner falkene. Og når Stellers kæmpeørnen fra Sibirien kommer til syne. Kun på Ørnereservatet findes de nordiske rovfugle - her yngler de og trænes af falkonerer og viser deres uforlignelige flyvekunst.

Læs mere

Lindholm Høje

Hvor fortiden stadig lever i nutiden! Tæt ved Limfjorden og Aalborg finder man et af de mest unikke fortidsminder i Danmark, nemlig Lindholm Høje. Her finder man eksempler på to skelsættende historiske epoker i Danmarkshistorien, som pga. det specielle nordjyske klima er blevet bevaret for eftertiden til glæde for nutiden. På Lindholm Høje er der fundet grav- og bopladser fra både den germanske jernalder og fra vikingetiden, herunder 682 grave og 150 skibssætninger. Nord for gravpladsen lå den tilhørende landsby, hvoraf der blandt andet er fundet huse, hegn, brønde og kogegruber.

Læs mere

Top Attraktioner - oplevelser for alle!

Top Attraktioner har samlet 19 af de største og bedste attraktioner i Danmark – det er dem, du finder her på www.topattraktioner.dk. Er du på ferie med børn eller skal på en familieudflugt, kan du her få gode ferietips og blive inspireret til dine næste ferieoplevelser.

Læs mere

Leos Legeland

Leos Legeland finder man både i Norge, Sverige og Danmark. Legelandet i Aalborg er med sine 4.500 kvm det største af dem alle, og her er der garanti for timevis af sjov for de mindste. Hoppeborge, klatrestativer og bolde i massevis holder børnene beskæftiget, mens forældrene kan hygge sig i caféen.

Læs mere