+45 98 28 31 11
Åbningstider

Golfophold i feriehus i Nordjylland

Et sommerhus er optimalt til golfferien. Her kan du hvile ud i hjemlige omgivelser efter en lang dag på golfbanen. Efter en god nats søvn er du klar igen til en ny dag med udfordringer på golfbanen. Lejer du sommerhus på Nordjyllands østkyst, har du ikke langt til et stort udvalg af spændende golfbaner.

Lej sommerhus og tilbring en god dag på golfbanen

Golfspillere på greenen

Aldrig prøvet at spille golf før? Så er ferien i sommerhus ved Nordjyllands østkyst perfekt til at komme ud på golfbanen og prøve kræfter med golfspillet. Tag en hyggelig dag sammen med ægtefællen eller venner på greenen, og se om golf er noget for dig.

Er du øvet golfspiller, der ønsker at tilbringe så meget tid som muligt på golfbanen, så er ferie i sommerhus i Hals eller omegn det perfekte valg for dig. Her kan du finde flere golfklubber inden for en times kørsel. De mange golfbaner giver dig forskellige udfordringer og nogle dejlige, afvekslende oplevelser på golfferien.

Hals Golfklub

Lej et sommerhus eller et af de skønne luksusferiehuse, der ligger kun få skridt fra Hals Golfbane med Proshop og café. Uanset om du ønsker at leje sommerhus i en hel uge eller bare gerne vil på en miniferie i golfspillet tegn, så kan du bo tæt på golfbanen. Du har mulighed for at leje et feriehus tæt på havet, Hals by og få minutters gang fra Hals Golf Klub.

Hals Golf Klub ligger smukt placeret der, hvor Limfjorden munder ud i Kattegat. Fra mange af banens huller har du en enestående udsigt over fjorden og havet. Nybegynder kan spille på en flot og udfordrende par-3-bane og de øvede golfspillere kan prøve kræfter med den store 18-hullers bane. Her støder du på drilske sandbunkers, søer og andre naturlige forhindringer. En del huller er omkranset af skov eller ligger helt ud til fjorden.

Læs mere om Hals Golfklub

Dronninglund Golfklub

Dronninglund Golfbane byder på udfordringer i naturskønne omgivelser, hvor en golfrunde altid er en spændende oplevelse. Golfbanen ligger ikke langt fra den store, smukke Dronninglund Skov og den flotte herregård Dronninglund Slot, der bl.a. rummer restaurant, kursuscenter og hotel.

Den smukt anlagte golfbane lidt uden for Dronninglund er med sine mere end 6.000 m fra backtee Nordjyllands længste golfbane. Den 18-hullers golfbane består af kuperede fairways og greens, samt fire store søer og knap 30 bunkere. Cirka halvdelen af golfbanens huller ligger i Dronninglund Storskov og den anden halvdel ligger i åben terræn. 12 af banens huller har dogleg.

Det er en golfbane med spændende udfordringer på hele runden, hvor der både er brug for præcision og længde på slagene og af og til kræver ekstra omtanke af golfspillerne.

Læs mere om Dronninglund Golfklub

Sæby Golf Klub

Sæby Golfklub ligger cirka 2 km fra Kattegats blå bølger og havnen i Sæby. Den lille badeby summer af aktivitet om sommeren og med sin hyggelige købstadsidyl, kulturliv og naturskønne omgivelser, tiltrækker den folk hele året. Sæby Golfklub ligger i udkanten af en stor, smuk bøgeskov og er nabo til Herregården Sæbygaard.

Sæby Golfklubs 18-hullers golfbane er en flot golfoplevelse med et fint hulforløb. Golfbanen er anlagte i afvekslende natur med let kuperet terræn. Her snor Sæby Å sig gennem golfbanen og sammen med flere søer, gør dette banen mere afvekslende og udfordrende. Som gæst kan du nyde godt af golfklubbens faciliteter, fx en 6-hullers Pay & Play bane, klubhus med Proshop og Golf Café. Du kan leje golfbiler og trolleys.

Læs mere om Sæby Golfklub

Brønderslev Golf Klub

Brønderslev er en levende stationsby med mange butikker, gågader og en af Nordeuropas største rhododendronparker med mere end 10.000 rhododendronbuske. Byen er den fjerde største i Vendsyssel. Den professionelle golfspiller Søren Kjeldsen er opvokset i Brønderslev og han har brugt mange timer i Brønderslev Golfklub i sin barndom og ungdom.

Brønderslev Golf Klub ligger nordvest for byen og tilbyder en let kuperet golfbane i skøn, afvekslende natur. Brønderslev golfbane består af 27 huller og 9 huller Pay and Play, som har betegnelsen Hvid sløjfe. De 9 flotte huller giver fine golfudfordringer til både nybegyndere og øvede spillere.

Golfbane i bestod oprindeligt af en 18-hullers bane, som blev tegnet af Erik Schnack, der også har udformet golfbanen i Holstebro. Senere er golfbane blevet udvidet og i 2003 kunne Brønderslev Golfklub indvie deres nye klubhus med cafe, Proshop og masser af faciliteter. Man har udsigt til fire greens og fire teesteder fra klubhuset. Driving range og de øvrige øvelsesområder er kun få meter væk.

Læs mere om Brønderslev Golfklub

Ørnehøj Golf Klub

Ørnehøj Golfklub er ligger kun 15 minutters kørsel fra Aalborg midtby i byen Gistrup og der er derfor en imponerende udsigt til Aalborg og Limfjorden. Golfbanen er omgivet af skov og hedearealer med et rigt plante- og dyreliv, hvilket mange golfspillere har stor glæde af. Specielt for Ørnehøj Golfbane er, at der er 9 fredede gravhøje på området, hvor af de 7 gravhøje indgår i banen.

Bolden sendes i hul

Golfbanens 27 huller er fordelt på de tre sløjfer. Golfbanen er afvekslende, let kuperet og flot gennemarbejdet bane med gode fairways, hurtige greens. Gravhøjene er med til at give banen karakter, og giver golfspillerne nogle ekstra sjove udfordringer. Banens længde er beskeden og sværhedsgraden er lavt ratet, men selv den mest øvet golfspiller kan få sin sag for, da et godt banekendskab bestemt er en fordel. Blander vinden sig i spillet, skal der kæmpes ekstra hårdt. Der er både Proshop og golfcaféen Ørnereden på Ørnehøj Golfklub.

Læs mere om Ørnehøj Golf Klub

Aalborg Golf Klub

Aalborg er en spændende by i konstant udvikling. Her finder du gastronomiske oplevelser, et rigt kulturliv, en flot havnefront ved Limfjorden med boliger, rekreativt område, Musikkens Hus og Utzon Centeret. Aalborg Golf Klubs bane ligger 10 km fra Aalborgs centrum.

I Aalborg Golf Klub kan du spille en runde på en international mesterskabsbane med 27 huller. Golfbanen har været brugt til flere danmarksmesterskaber, europamesterskab og European Challenge Tour i 2001 og Made in Denmark Challenge i 2016. Golfbanen er et let kuperet terræn med søer og skov. Aalborg Golf Klub har rundet de 100 år, men har fulgt med tiden og kan tilbyde et moderne klubhus, en velassorteret golfshop og en hyggelig restaurant, hvor der serveres god mad. Der er desuden gode omklædnings- og badefaciliteter.

Læs mere om Aalborg Golfklub

Rold Skov Golfklub

Rold Skov er Danmarks største, sammenhængende skov, der både rummer urskov, kilder, søer, gravhøje og stendysser. Skovens mange smukke landskaber består bl.a også af de lyngklædte Rebild Bakker. Thingbæk Kalkminer ligger ved Rold skov og er en imponerende og særpræget seværdighed.

Golfspillere kan derfor få en storslået naturoplevelse på den 18-hullers bane i udkanten af Rold Skov og med udsigt til det omkringliggende landskab. Banen kan minde om et skotsk landskab og den krydser blandt andet vandløb og små søer kommer i spil. Her finder både øvede golfspillere og hobbygolfere spændende golfmæssige udfordringer. Det er den erfarne banearkitekt Henrik Jacobsen, der har tegnet golfbanen i Rold Skov Golfklub

Rold Skov Golfklub var oprindeligt en landejendom, der i dag er omdannet til velindrettet klubhus med greenfeereception, Proshop, Restaurant Hul 19 og store lyse omklædningsrum med brusekabiner.

Læs mere om Rold Skov Golfklub