+45 98 28 31 11
Åbningstider

MiniFerie i sommerhus – alle har brug for en pause

Trænger du til at komme lidt væk hjemmefra i et par dage, koble helt af og finde ny energi, så er en MiniFerie et perfekt pusterum i en travl hverdag.

MiniFerie – tag et velfortjent pusterum

Nogle gange er et forlænget weekendophold lige det du har brug for. Når du tager på MiniFerie i sommerhus, kan du holde en MiniFerie i dit eget tempo, uanset om du vil slappe af eller fylde den med oplevelser.

Par drikker kaffe i solen ved sommerhus

Læg smartphonen og tabletten væk, og kom helt ned i gear. Du kan sove længe, nyde morgenmaden, læse en god bog og komme ud i naturen og den friske luft. Du kan spise på restaurant, når du ikke gider lave mad, og har du ikke lyst til at komme ud, kan du hygge dig med at lave et lækkert måltid mad i sommerhuset.

Du kan benytte dig af muligheden for at komme langt væk og opleve et nyt sted af Danmark, du aldrig har besøgt før. Slap af i de nye omgivelser og få dejlige oplevelser med hjem fra MiniFerien i sommerhus.

Har du købt billetter til en koncert eller et andet arrangement lang fra, hvor du bor, så kan du med fordel kombinere oplevelsen med en MiniFerie i sommerhus. Så er der ro på og du undgår at skulle koordinere transport til og fra stedet den samme dag. Slap af i sommerhuset før og efter eventen.

Du kan også vælge et sommerhus tæt på, hvor du bor, så rejsetiden bliver minimal. Du kan hurtigt tage af sted uden de store forberedelser. Bare nyde et par dage sammen med én, du holder af, hvor I har tid til hinanden og ikke skal tænke på andet end at slappe af.

Weekendophold eller MiniFerie

Du kan vælge at holde MiniFerie i 2- 5 dage alt efter, hvad der passer ind i din kalender.

Tag fx på et dejligt weekendophold med 2-3 overnatninger, så er der både tid til at slappe af i sommerhuset og komme ud og få lidt oplevelser sammen med ægtefællen, kæresten, veninden eller vennen. Vær opmærksom på at 2 overnatninger ofte koster det samme som 3 overnatninger.

Du kan vælge mellem mange lækre sommerhuse og nogle af dem kan du leje med det samme, når du beslutter dig for at tage på MiniFerie. Andre sommerhuse kan du først booke 28 dage før du ønsker at benytte sommerhuset. Ved hvert sommerhus kan du se om det er muligt at booke det med det samme. Her kan du også se, om rengøringen er inkluderet i lejeprisen, hvilket ofte er tilfældet, når det gælder MiniFerier.

Hvis du vælger at holde en MiniFerie med 5 overnatninger og rengøringen er inkluderet i prisen, kan du overveje, om du hellere vil holde ferie i sommerhus med 7 overnatninger og selv gøre rent, for forskellen i prisen på de to varianter er ofte meget lille.

MiniFerie, når det er koldt udenfor

I den mørke tid, når sommeren er længst væk, og regnen pisker ned udenfor, er det nødvendigt med et lille lyspunkt i hverdagen. Booker du en MiniFerie i sommerhus, har du noget at glæde dig til i en mørk tid, hvor du har ekstra brug for at lade batterierne op og få ny energi.

Kom ud i den friske luft og oplev årstiderne i naturen. Få varmen igen foran brændeovnen i det lune, hyggelige sommerhus og nyd ildens buldren over en kop kaffe eller te. Et sommerhus med spa eller sauna kommer rigtig til sin ret, når det blæser koldt udenfor. Så værdsætter man rigtig svedeturene i saunaen og det efterfølgende velvære i hele kroppen. Du kan skabe en rigtig afslappende fornemmelse af wellness med stearinlys, musik og badeolier, når du sidder i spabadet. Så gør det ikke noget at vinden hyler udenfor og sneen dækker landskabet som et hvidt tæppe.

Wellness med pool og spa på MiniFerien

Ægtepar med hund går tur på stranden

Lej et sommerhus med spa eller pool og fyld MiniFerie med luksus og selvforkælelse. En MiniFerie giver plads i budgettet til lidt mere wellness og luksus, så åbn en god flaske vin og tag et langt, afslappende bad i spaens varme bobler. Mærk, hvordan alle muskler slapper af og stress og spændinger forlader kroppen. Lejer du et sommerhus med udendørsspa, kan du sidde lunt og godt under åben himmel og nyde den friske luft og naturen omkring dig.

Et sommerhus med pool er med til at gøre MiniFerien til noget særligt. Så er du ikke afhængig af vejret, hvis du vil have en svømmetur og holder du MiniFerie i sommerhus i vinterhalvåret, er det skønt at råde over sin egen pool. Hop i poolen, når du har lyst og tag en lang svømmetur i det lune vand. Du kan hvile dig på en liggestol i det lune poolområde og kigge på naturen gennem de store panoramaruder. Det er ren velvære!

MiniFerie med kultur og byliv i Aalborg

Lej sommerhus i nærheden af Aalborg og brug sommerhuset som base for en masse oplevelser med byliv og kultur i MiniFerien. Måske skal du besøge nogen, du kender eller har bare lyst til at gå på opdagelse i Aalborg. En MiniFerie i sommerhus giver dig mulighed for at trække dig tilbage i private, hjemlige omgivelser. Efter en god nat søvn er du frisk og klar til at besøge nye seværdigheder, opleve kulturlivet i byen, shoppe og spise god mad på Aalborgs caféer og restauranter.

Gå fx en tur på den moderne havnefront ved Limfjorden med rekreative områder, besøg Utzon Centeret, hvor du kan se udstillinger med kunst og arkitektur eller kig forbi det imponerende Musikkens Hus.

Tag på en hyggelig shoppingtur gennem Aalborgs to gågader med et stort udvalg af butikker. Trænger du til en pause, så byder Aalborg på mange forskellige typer af spisesteder, hvad enten du er til en sandwich på en café eller tapas, sushi eller en god bøf på restaurant.