+45 98 28 31 11
Åbningstider

Ferie i naturen

Der findes mange muligheder at nyde den danske natur sammen med familien. Her findes lidt inspiration til hvad du kan opleve i naturen på østkysten - selvfølgelig med udgangspunkt i et af NetFeries mange sommerhuse.

Svampe

De seneste år er det blevet mere og mere populært selv at samle svampe, og især i efterårsmånederne september og oktober er der højsæson.

Også her i sommerhusområdet og de nærliggende skove er der gode muligheder for at finde svampe. Vær dog meget påpasselig med hvilke svampe du samler og tager med hjem og putter på panden. Det anbefales at købe et bog omkring svampe og tilberedning af dem – og ved den mindste tvivl skal man nok lade være at tage svampen med hjem. God svampejagt!

Snorkelstier

Der findes 2 snorkelstier i Aalborg Kommune. Den ene er beliggende ved Egense Strand (adresse: Kystvejen 18, 9280 Storvorde). Snorkelstien består af et ca. 100 m langt tov, der er spændt over bunden. Tovet er markeret med kugler over vandoverfladen. Langs tovet finder du forskellige poster. Her kan du f. eks. kort læse omkring dyre- og plantelivet i Limfjorden. Man kan gå langs tovet med en vandkiggert i hænderne, eller man kan svømme langs tovet med snorkeludstyr på.

Snorkelstierne er i vandet fra 1. juni – 1. oktober.

Frie fiskepladser

Frie fiskepladser betyder ganske enkelt, at du kan fiske frit langs åer, søer, fjorde og kyststrækninger, der er ejet af Aalborg Kommune (og ikke er privat!) Du skal dog huske at have et gyldigt fisketegn på dig inden du kaster linen i vandet. Dette gælder for alle fiskere mellem 18 og 65 år. Husk der også kræves et fisketegn hvis man fisker i Put and Take søerne.