+45 98 28 31 11
Åbningstider

Restaurant Strandvejen

Restaurant Strandvejen er en lækker resturant i rundkørelsen i Hals. Beliggende tæt ved strand og golfbane giver Hals Hotel dig det bedste udgangspunkt for at opleve Nordjylland.

Med nærliggende hesteudlejning og fiskepark er der desuden rig mulighed for at holde en aktiv ferie for hele familien.

Hals lystbådehavn ligger kun få hundrede meter fra hotellet, og byens aktive forretningsliv tilbyder et stort udvalg af gode tilbud.

Læs mere

Raalingen

Raalingen er indbegrebet af stråtækt idyl og rustik hygge. Her er der ro til eftertanke og nydelse, ligesom der også er rum til festligt samvær. Hos Raalingen er alle velkomne - både store og små, unge og gamle. Raalingen skaber rammerne om mange og forskellige unikke oplevelser, hvadend man er til uformel hygge eller feinschmekeri.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen!

Læs mere

Miss Dott

Miss Dott er en familierestaurant i Hals, en lille, hyggelig restaurant beliggende med udsigt ned til lystbådehavnen og med plads til 40 gæster. Det er det tidligere Rasmus Klump Pandekagehus, der nu hedder Miss Dott.

Der tilbydes stadig de lækre pandekager - og som noget nyt tilbydes der milkshake og Ben & Jerry Icecream. Vi glæder os meget til at byde jer velkommen!

Læs mere