+45 98 28 31 11
Åbningstider

Sommerhus med pool og spa

Du gør ferien i sommerhus til noget helt specielt med et luksussommerhus med spa eller pool. Hold ferie på 1. klasse og kom helt ned i gear med wellness og selvforkælelse. Nogle sommerhuse har enten egen swimmingpool eller en fællespool, som deles med andre feriehuse i området – et sikkert hit for vandhunde og badenymfer i alle aldre og på alle årstider.

Feriehuse med spa og sauna

Mange feriehuse har efterhånden eget spabad. Finder I et feriehus med spa, er der også god sandsynlighed for, at der er en sauna. Uanset om din ferie byder på en lang række spændende oplevelser med sport, seværdigheder og shopping eller du har planlagt bare at hygge i sommerhuset, så er en tur i spaen og sauna den helt perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

Wellness og forkælelse med spa i feriehuset

Kvinde slapper af i spa

Efter en aktiv dag er der ikke noget bedre end at sænke sig ned i et dejligt, varmt boblebad og lade tankerne svæve. Er din ferie et tiltrængt afbræk fra en travl hverdag, så gør et spabads lune bobler og et glas vin underværker. Det er ferie, når det er bedst.

Lejer du et feriehus med en udendørsspa, kan du sidde under åben himmel i det varme vand og nyde en rolig stund, uanset vejret. På kølige dage og i de kolde vintermåneder, er det skønt at komme hjem til sommerhuset efter en lang gåtur i den friske luft og få varmen i spaen.

En tur i spaens varme vand er sundt både for din krop og sjæl. Det varme vand og boblernes massage blødgør og løsner musklerne og gør vejrtrækningen lettere. Det fjerner spændinger, gør dig afslappet og giver godt humør.

I et spabad er der altid plads til mere end én – findes der et bedre sted at snakke om og genopleve dagens oplevelser end i et velgørende bad?

Hop i din egen private pool i ferien

Lej et luksussommerhus med pool og start dagen med en svømmetur i din helt egen private pool. Du kan svømme i dit eget tempo og få en god start på feriedagen uden at skulle bekymre dig om åbningstider eller andre mennesker i poolen.

Holder du ferie i sommerhus i vinterhalvåret, er et feriehus med pool en ekstra dejlig luksus. Når vinden og regnen rusker udenfor, føles en svømmetur i det lune vand ekstra skøn.

Forkæl familien med et feriehus med pool

De fleste børn er vilde med vand. For børnefamilier er ture til stranden eller i svømmehallen altid en fast del af ferien. Det er dog ikke altid strandvejr i Danmark og en tur i badeland er forbundet med ekstra udgifter. Lejer du et sommerhus med pool, når du skal på ferie med familien, så kan du springe køen over i badeland, undgå sure miner fordi strandturen er aflyst pga. regn, og du behøver ikke at pakke badetøj, badeluffer, håndklæder osv.

Holder du ferie i sommerhus med pool, så kan børnene lege og svømme i poolen, når de har lyst. Børnene har godt af al den aktivitet i vandet, og de kan få timevis til at gå med boltre sig i poolens lune vand. Det vækker stor begejstring hos børnene, når mor og far også hopper i. Så er hele familien samlet og kan lege og plaske i vand sammen.

Et sommerhus med pool har også den fordel, at de voksne kan slappe af eller hygge sig med at lave mad sammen, mens børnene leger i poolen, Ofte er der et stort vinduesparti ved poolrummet, så du kan holde øje med børnene fra stuen.

Slip børnene løs i poolen, og du har med garanti glade og meget trætte børn om aftenen.

Pas på poolen, det skåner pengepungen

Børnefamilier nyder den varme pool i sommerhus

Lejer du et sommerhus med pool, så kan det betale sig at være omhyggelig med et par småting, når du er færdig med den daglige brug af swimmingpoolen.

Alle feriehuse med pool er udstyret med et termotæppe, der skal lægges over poolen, når den ikke benyttes. Det forhindrer nedkøling af vandet og vigtigst af alt, reducerer det fordampning, som du kan mindske yderlige ved at tørre det våde gulv i poolområdet. Det betyder at affugteren ikke skal køre i højeste gear og du undgår derved et højt energiforbrug og efterfølgende høje forbrugsomkostninger.

Pool og spa med den bedste vandkvalitet

Når ferien i sommerhus står på wellness med spa og pool, er det vigtig at vandkvaliteten er i top.

Alle sommerhuse med pool bliver hver uge tjekket af en servicemedarbejder, der er uddannet i vandkvalitet og teknik hos Miljø- og Levnedsmiddelkontrollen. Servicemedarbejderen kontrollerer både vandtemperatur og måler og analyserer PH- og klorværdien i swimmingpoolen. Begge dele er med til at sikre en høj vandkvalitet. Vores servicemedarbejder holder også øje med vandkvaliteten i standvandsspa, så du trygt kan tage et afslappende boblebad.

Luksussommerhus behøver ikke at være dyrt

Luksussommerhuse med pool koster ofte lidt mere at leje end almindelige standardhuse, især, når det ekstra varme- og vandforbrug kommer oveni.

Det behøver dog ikke koste en formue at få råd til wellness og lidt luksus i ferien. Luksussommerhuse er ofte store, rummelige huse med 3-4 værelser, og der er dermed plads til flere familier i sommerhuset. Hvis du tager på ferie sammen med andre familier i et luksussommerhus med pool, kan I dele udgiften til leje og forbrug. Så er udgiften ikke større end ved et almindeligt feriehus.

Du kan også vælge at tage i sommerhus med pool og spa uden for højsæsonen, hvor det er billigere at leje sommerhus. En hyggelig ferie med wellness og egen pool i løbet af efteråret eller om vinteren er et skønt afbræk i en kold og mørk tid – og så har du råd til egen pool og spa. En ferie med hygge foran brændeovnen, svømmeture i poolen og afslapningen i spaen i den mørke vinterperiode, er sundt for sjælen og giver dig noget at glæde dig til.

Sommerhuse med gratis adgang til pool

Hold ferie i et lækkert luksussommerhus med spabad og gratis adgang til fælleshus med indendørs pool og sauna. Børnene kan boltre sig i poolen, uden at du skal betale ekstra i strøm!

Sommerhusene er indrettet med 3 soveværelser med 6 til 8 sovepladser, stort åbent køkken kombineret med spiseafdeling og direkte udgang til overdækket terrasse med udsigt over marken. Stueafdeling med brændeovn, tv med danske programmer og dvd. Lækkert badeværelse med spabad og bruseniche.

Hou FerieHuse ligger i udkanten af Hou, ca. ½ times kørsel fra Aalborg. I nærområdet er der bager, supermarked og pizzaria. Der er ca. 6 km til Hals, hvor der bl.a. er restauranter, indkøbsmuligheder, bowling og lystbådehavn.